Home / Zwemlessen / Peuter survival

Peuter survival

Peutersurvival

Dé manier om jouw kinderen op jonge leeftijd al zelfredzaam te maken in het water.

Wil jij met een gerust hart naar het water kunnen gaan? En vind jij het belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd al kennis leren maken met de gevaren van water en wat in dit soort gevallen te doen? Geef je dan nu op voor onze nieuwe lessen Peutersurvival. Deze les is naast leerzaam ook nog eens heel erg leuk voor de kinderen. Nieuwsgierig? Lees hieronder!

Voor wie is het?
Peutersurvival is voor kindjes van 3 jaar oud.

Wanneer is het?
Bij aanmelding van genoeg kindjes (minimaal 5) worden de lessen gestart.  We willen de lessen medio maart gaan starten (bij genoeg aanmeldingen). De les wordt elke maandag ochtend gegeven om 09:30 uur t/m 10:00 uur.

Wat houdt Peuter survival in?
Het doel van Peuter survival is dat elk kind zich ten alle tijden weet te redden en zichzelf in veiligheid kan brengen tijdens verschillende situaties. De kinderen leren verschillende manieren van in het water gaan, leren wanneer ze in het water vallen op hun rug te gaan liggen en ga zo maar door. Naast dat Peutersurvival enorm leerzaam is voor de kleintjes is het ook een hele leuke les waar kinderen leren omgaan met andere kinderen.

Opgeven?
Lijkt dit jou wel wat? Geef je dan snel op! Bij meer dan 5 aanmeldingen start er een les (Bij 5+ kindjes kom je op de wachtlijst en zullen we starten met een nieuwe groep op een ander tijdstip). Groepjes bestaan uit 5 kinderen die iedere week 30 minuten zwemles krijgen. Wanneer jouw kind 4 jaar wordt stroomt hij/zij direct door in het reguliere zwemles traject. Wanneer jouw kind aan alle eisen voldoet, is er de mogelijkheid om het eerste deel van de reguliere zwemlessen (watergewenning) over te slaan. Voor meer informatie kun je mailen naar: zwemles@nlglobith.nl

Wat kost het?

De kosten voor het peuter survival zwemmen zijn gelijk aan de kosten van een zwemles abonnement.

Zwemles  € 38,00 p.mnd

Er is ook de mogelijkheid om per keer te betalen, dan bedragen de kosten €7,50 per keer.

Is jouw kind nog te jong? Kom dan eens naar het ouder- en kind zwemmen op de dinsdag morgen van 09:00 uur t/m 09:30 (4 mnd t/m 2 jaar) en 09:30 uur t/m 10:00 uur (2 t/m 3 jaar).

Aanmelden Peutersurvival >