Home / Yoga Lobith

Yoga Lobith

Yoga Lobith

Yoga is een een goede manier om je lichaam en geest tot ontspanning te brengen.
Yoga is een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam. NLG voegt hier nog een extra sportief element aan toe.

NLG Yoga Lobith

Bij deze vorm van yoga benaderen we de yoga vanuit de sport. Een ideale aanvulling voor iedere sporter.
Bij veel sporten heb je te maken met een eenzijdige belasting van bepaalde spieren, terwijl andere onbelast blijven. Yoga zorgt voor de juiste balans en derhalve het voorkomen van vervelende blessures.

Een goede manier van ademen is erg belangrijk bij goede sportprestaties. Sommige sporters ademen niet op de juiste manier bij zware inspanning, maar ook stress of negatieve gedachten kunnen de ademhaling negatief beïnvloeden. Ook hier besteden we bij NLG lobith aandacht aan.

Yoga Lobith

Met stretch houdingen, krachtoefeningen, balanshoudingen en het geconcentreerd bezig zijn, heeft Yoga een meerwaarde voor élke sporter. Yoga brengt je instaat om te ontspannen en door ontspanning herstel je. Yoga heeft daarnaast een groot effect op het lichaam. Het hartritme en ademhaling vertraagt, de bloeddruk wordt lager en het lichaam gaat gemakkelijker over op een herstelmechanisme.

Kortom: het maakt je lichaam sterker, je ervaart meer bewegingsvrijheid, souplesse, je adem wordt ruimer, stress en spanning worden minder.

Ps;

Bij NLG Lobith sport jij voor een zeer lage prijs. Voor slechts €24,95 per maand heb jij al een ALL-IN abonnement. Naast dat jij voor deze prijs onbeperkt gebruik kunt maken van onze sportschool en de groepslessen. Ook kun je voor deze prijs ook gebruik maken van recreatief zwemmenAquasports én Wellness bij onze vestiging in Zutphen.

Waar wacht je nog op? Word lid van NLG Lobith en maak direct gebruik van al onze faciliteiten!

Word Lid