Home / Wellness Center de Bronsbergen

Wellness Center de Bronsbergen

Een dagje heerlijk ontspannen in Zutphen

NLG Lobith maakt onderdeel uit van NLG (Nederlandse Leisure Groep). Als lid van NLG profiteer je met het ALL-IN abonnement van diverse voordelen. Een van deze voordelen is dat je gratis toegang hebt tot Wellness Center de Bronsbergen (maandag t/m donderdag gratis en vrijdag t/m zondag 50%). Vooraf reserveren is hierbij verplicht.

Voor een aangenaam en ontspannen verblijf is Wellness Center de Bronsbergen de ultieme plaats om een heerlijke wellness dag te ervaren. De Bronsbergen is een compleet wellness center waar je kunt genieten van een compleet aanbod aan sauna faciliteiten, mee kunt doen met de opgietingen, kunt genieten van heerlijke verse gerechten in ons restaurant en in ons BeautyCenter kunt genieten van behandelingen. Natuurlijk genieten is op zijn plaats bij Wellness Center de Bronsbergen. Door de kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht is elk bezoek aan Wellness Center de Bronsbergen een ultieme ervaring van ontspanning, culinair genieten en beauty.

Met het NLG ALL-IN abonnement kun je van maandag t/m donderdag gratis gebruik maken van ons Wellness Center de Bronsbergen, van vrijdag t/m zondag kun je voor 50% korting naar ons Wellness Center. Bekijk de voorwaarden onderaan de pagina.

Website de Bronsbergen

Voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van jouw gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen gelden de volgende voorwaarden:

  • Gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen is bij een geldig ALL-IN jaarabonnement van een NLG vestiging en op vertoon van jouw lidmaatschapspas van een NLG vestiging bij Wellness Center de Bronsbergen.
  • Je hebt van maandag t/m donderdag gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen.
  • Van vrijdag t/m zondag én op feestdagen ontvang je 50% korting (niet i.c.m. andere acties).
  • Tijdens de gehele Kerst- en Krokus (carnavals)vakantie ontvang je 50% korting op de sauna dag-entree bij Wellness Center NLG de Bronsbergen.
  • Vooraf reserveren is verplicht.
  • Het abonnement van een NLG vestiging is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
  • Bij een bezoek aan Wellness Center NLG de Bronsbergen dien je je te houden aan de geldende huisregels.
  • Gratis toegang geldt alleen voor leden woonachtig in de postcodes 6900 tot en met 6917, (gedeelte gem Zevenaar), de postcodes 4644, Emmerich am Rhein Duitsland, en de postcodes 7037 Beek en 7039 Stokkum.