Home / Team

Team

Maak kennis met ons enthousiaste team!

Maak gerust gebruik van de mogelijkheid om naar onze teamleden toe te stappen met al je vragen en/of problemen. Wij zijn hier allemaal om jou te helpen op het gebied van fitness en zwemlessen.


Ik ben Tim Schenning, 36 jaar oud woonachting in ‘s-Heerenberg. Sinds september 2018 ben ik eigenaar, personal trainer en zweminstructeur bij NLG Lobith.

Fitness

Als personal trainer probeer ik het beste uit mensen te halen. In je hoofd een doel voor je zien en deze bereiken, daar doe ik het voor! Als fervent marathon loper weet ik dat het lichaam zich aanpast aan je doelstellingen. Dit laat ik je graag zien bij onze uitdagende personal trainingen! Naast hardlopen beoefen ik ook Fitness en zwemmen als sport. Bij NLG maak ik van mijn passies mijn werk. Samen met een fantastisch team bouw ik verder aan onze droom om NLG Lobith als een hypermodern multifunctioneel sportcentrum op de kaart te zetten!

Zwemmen

Volgens de filosofie ‘spelenderwijs technisch zwemmen’ leren we de kinderen op een uitdagende manier de diverse zwemslagen aan. We proberen de kinderen al in een vroeg stadium te laten zwemmen met zo weinig mogelijk drijfmiddelen. Dit is mogelijk bij NLG omdat de ervaren instructeurs lesgeven vanuit het water. Mijn opleiding heb ik met veel plezier gevolgd bij het NBZ en onlangs ben ik met lof geslaagd. Naast zwemonderwijs en personal training houd ik me bezig met management en marketing bij NLG Lobith.

Benieuwd naar NLG? Het lijkt me erg leuk om met je kennis te maken in ons multifunctionele sportcomplex! Dus kom gerust eens langs!


Ik ben Jimmy Veerink, ik ben 29 jaar oud en woon in Didam.

Al meer dan acht jaar geef ik zwemles. Momenteel geef ik zelf veel zwemlessen en ben ik verantwoordelijk voor alle randzaken rondom de zwemlessen. Hierbij kun je denken aan inplannen van kinderen, afzwemmoment organiseren en zorgen dat de kwaliteit van de zwemlessen goed zijn.

Wat vind ik nu zo belangrijk aan zwemles?
Bij mij staat plezier voorop! Door middel van plezier leer je het snelst. Belangrijk vind ik dat je tijdens het plezier maken duidelijkheid en structuur hebt, zodat kinderen weten wat ze moeten doen en waar ze aan toe zijn.

Naast plezier is techniek erg belangrijk. Als de technische goed kunnen zwemmen, kunnen ze zich sneller redden in het water. Ik ben altijd rond het bad te vinden dus kom gerust langs voor een praatje of om de vorderingen van uw (klein)kind te bespreken!


Ik ben Jamie Elbertsen, 21 jaar oud en ik woon in het mooie dorpje Aerdt.

Bij NLG ben ik begonnen als stagiaire maar ik ben nu sinds 1 augustus 2021 in dienst. Momenteel ben ik werkzaam als fitness instructeur en daarnaast doe ik de administratie en ben ik aan het leren voor de zwemlessen, dit vind ik onwijs leuk!

Ik sta altijd open voor een gezellige babbel dus hopelijk tot snel!


Ik ben Tjaart Wiersum, 50 jaar en woonachtig in Tolkamer.

Ik verzorg de personal training en groepslessen bij NLG. Als ex-luchtmobiele brigade heb ik zelf ondervonden hoe belangrijk het is om fit en vitaal te zijn. Of het nou gaat om kracht opbouwen of afvallen, bij mij bent u bij het juiste adres.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de sportwereld weet ik voor u de juiste oefening te vinden om uw doelstellingen te bereiken.

Qua groepslessen onderwijs ik de ‘Challenge’, een circuit training waarbij het totale lichaam wordt getraind.

De Aquarobics is een les in het zwembed. Waarbij met verschillende materialen zoals noodles en dumbells oefeningen worden uitgevoerd. De lessen zijn geschikt voor jong en oud.


Ik ben Twan Kraan, 22 jaar oud, woonachtig in Ulft en personal trainer en zwem instructeur bij NLG Lobith.

Ik verzorg hier de zwemlessen en aquarobics in het zwembad en de personal trainingen in de fitness. Zelf heb ik Sport & Bewegen gestudeerd aan het Graafschap College in Doetinchem. Verder werk ik nog bij Medi-fit in Doetinchem als personal trainer. In mijn vrijetijd voetbal ik bij Ulftseboys 1 en fitness ik vaak.


Ik ben Ingrid Koenders, ben 64 jaar oud. Sinds maart 2021 ben ik in dienst bij NLG Lobith.

Bij zwembad ‘de Hoevert’ in Didam heb ik 42 jaar gewerkt als all-rond zwemonderwijzer. Mijn grootste uitdaging ligt bij het zwemles geven aan kinderen. Elk kind is verschillend, en heeft een andere benadering nodig, zeker het kind met een beperking. Hier in Lobith voel ik me thuis omdat we hier de zwemlessen aanbieden op een speelse, uitdagende en een technisch goede manier. Ook geef ik elke dinsdagmiddag Therapeutisch Zwemmen.

Oefeningen aanbieden in warm water op een verantwoorde wijze aan mensen met fysieke klachten geeft mij veel voldoening.


Mijn naam is Nicole Schutz, 52 jaar oud.

Met meer dan 30 jaar ervaring geef ik met veel plezier en enthousiasme groepslessen bij NLG Lobith.

Met veel energie probeer ik de mensen steeds weer uit te dagen in mijn groepslessen.

Dit zijn de lessen die ik geef: Yoga, Power, Booty, Spinning, BBB, Jumping, Kangaroo Jumping en X-core.

Ik zie u graag binnenkort in mijn lessen.

Daarnaast heb ik bij NLG een Predicure Salon -> https://nlglobith.nl/pedicure-nicole/


Mijn naam is Roy Janssen, 25 jaar oud, woonachtig in Lobith en grafisch designer bij NLG Lobith.

Wat doe ik dan bij NLG? Ik zorg voor het drukwerk als flyers, posters, banners, krantjes etc. Maar ik houd me ook bezig met de sociale media, zowel foto als video.

Dit sluit perfect aan bij mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Han in Arnhem. Buiten het werk om ben ik speler bij SV Babberich 1 en houd ik mij bezig met het produceren van muziek.


Mijn naam is Jim Rosendaal, 25 jaar oud, woonachtig in ’s-Heerenberg en werkzaam als Fitness Manager bij NLG Lobith.

Als Fitness Manager fungeer ik als centraal aanspreekpunt voor zowel het NLG-team als onze leden, en probeer ik er samen met het team elke dag weer wat moois van te maken. Verder houd ik mij onder andere bezig met het aansturen, coachen, en beoordelen van onze teamleden.

Bij vragen en/of opmerkingen kun je bij mij terecht, daar sta ik voor! Ik kijk er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.

In mijn vrije tijd kickboks en fitness ik graag, dit doe ik circa 5 keer per week.


Ik ben Lyon de Keijzer, 38 jaar oud en geef al vanaf 2014 kickboksles, om gezondheidsreden beperk ik mezelf binnen NLG nu nog tot de personal training kickbokslessen.

Daarnaast heb ik binnen NLG Lobith een klein winkeltje met sportvoeding en sportkleding. Deze bevindt zich boven bij de MyCircle apparaten, kom eens een keertje langs!


Mijn naam is Danny Boerhof, 20 jaar oud, woonachtig in Lobith en grafisch designer bij NLG Lobith.

Ik houd me vooral bezig met de socials van NLG, en ik zorg dat de website altijd up to date is. Daarnaast zit ik in het 3e jaar van de opleiding mediavormgever op het Rijn IJssel in Arnhem.

In m’n vrije tijd sport ik graag, dat ik doe zo’n 5 keer per week.


Ik ben Justin Keurentjes, 20 jaar oud, woon in Tolkamer en ben Fitness Instructeur bij NLG Lobith.

De werkzaamheden die ik doe bij NLG zijn: trainingsschema’s in elkaar zetten, Personal training geven en regelmatig adviezen geven over voeding.

Verder sluit dit heel erg goed aan bij mijn opleiding Sport- en Bewegingscoördinator op het Graafschap College in Doetinchem.

Ook sport ik in de vrije tijd die ik heb nog 4-5 keer per week bij NLG Lobith en daar zal je me dan ook het meeste zien.


Mijn naam is Lauren Freriks en ik ben 20 jaar.

Op de donderdagen verzorg ik bij NLG de streetdance en kids lessen. Daarnaast loop ik op woensdag en donderdag ook stage op de fitness.

Ik ben erg gemotiveerd om mijzelf te blijven ontwikkelen en door constant nieuwe dingen te blijven leren in en rondom NLG!


Mijn naam is Jasmina Bakic en ben 21 jaar.

Op de dinsdag en donderdag ben ik werkzaam bij NLG in de fitness, daarnaast geef ik ook aquarobics en personal training.

Zelf ben ik ook erg fanatiek met sporten en zit ik in mijn laatste jaar van de studie internationaal toerisme management.


Mijn naam is Stephanie van Dongen, 18 jaar en ik woon in Lobith.

Sinds september 2022 werk ik bij NLG als dans docent. Naast streetdance geven loop ik ook stage in het zwembad op de zaterdag. Momenteel volg ik de opleiding sport en bewegen.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Ik train 4 tot 6 keer per week in het krachthok bij NLG. Je zult me daar ook meestal zien.


Mijn naam is Jente Lolkema, 18 jaar oud en woonachtig in Lobith.

Ik zit op dit moment in mijn 3e leerjaar van de opleiding sport- en bewegingscoördinator op het Graafschap College in Doetinchem. Ik ben vanuit deze opleiding stagiair voor mijn gekozen profiel Fitness en het daarbij behorende keuzedeel Fitness. Ik ben werkzaam bij NLG op de maandag en woensdag.


Mijn naam is Annelie Hendriks, 22 jaar en woonachtig in Lobith.

Ik ben sinds november 2022 in dienst bij NLG Lobith. In mijn vrije tijd kom ik ook vaak naar NLG Lobith om te sporten. Verder zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Travel, Leisure & Hospitality.


Mijn naam is Jurgen Sprenkeler, ben bijna 18 jaar en woonachtig in Tolkamer.

Na mijn stage in 2022 ben ik in dienst bij NLG Lobith als Facilitaire medewerker.


Mijn naam is Yara Kleine Staarman en ik ben 18 jaar, woonachtig in Zevenaar en ik loop op donderdag stage bij NLG.

In de ochtend help ik bij de Aquarobics om de lessen te organiseren en te ondersteunen, en in de middag ben ik te vinden in het zwembad waar ik dan help om de zwemlessen goed te laten verlopen.

Dit sluit goed aan bij mijn hbo opleiding Sportkunde op de HAN in Nijmegen.

In mijn vrije tijd hockey ik en ik heb ook een bijbaantje in de horeca.


Mijn naam is Lennard Elsebroek, 16 jaar en woonachtig in Lobith.

Ik doe de opleiding sport en bewegen op het Graafschap college en sinds dit jaar loop ik op de maandag mee met de zwemlessen bij NLG Lobith.


Mijn naam is Romy Schouten, 15 jaar en woonachtig in Lobith.

Sinds november 2022 ben ik in dienst bij NLG en geef voornamelijk kickboks lessen aan kinderen.


Ik ben Rudy Willink, bijna 65 jaar en verantwoordelijk voor de machines die het zwemwater op kwaliteit moeten houden. Natuurlijk komen er ook andere technische taken kijken bij het sport- en zwemcentrum en ook daar zal ik dan voor zorgen.

Dat ik met een timmerdiploma ben begonnen en daarna veel heb geleerd van het kijken bij andere beroepen komt mij vandaag natuurlijk goed van pas. Ik ben eigenlijk alleen op vrijdag werkzaam hier bij NLG. De rest van de tijd werk ik als zzp-er in de keukenmontage en ook in samenwerking met Tonny Wageman als monteur in de automatisering van schuif- en draaideuren, tourniquets etc.

Jullie merken dat ik het dus prettig vind om zeer afwisselend werk te doen. Ik woon met Lea, mijn vrouw, in Zevenaar. In de geringe vrije tijd ben ik dan ook nog zwem en of duikinstructeur, dus in geval van nood kan ik dan invallen en verder rijd ik graag motor. Wanneer ik niet te vinden ben, zit of lig ik waarschijnlijk in een lekker warm land in de zee of op het strand waar ik het heel lang vol kan houden.

Sinds ik werkzaam ben voor NLG moet ik zeggen in een warm bad terecht te zijn gekomen, er is een geweldige fijne samenwerking en dat kan alleen als je fijne collega’s hebt. Ik zal hier dus niet zomaar verdwijnen.


Mijn naam is Elèny Sistakis, 19 jaar en ik kom uit Lobith.

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij NLG Lobith begonnen als schoonmaakster en later een diploma reddingzwemmen gehaald. Ik zit ik het 3de jaar van mijn opleiding Sport en Bewegen op het Graafschap college.

Voor het profiel sport en bewegingsleider loop ik stage bij NLG.


Mijn naam is Xaviera Wirjoinangoen, 38 jaar oud en woonachtig in Arnhem.

Ik verzorg de lessen Aqua Zumba, dat doe ik nu sinds januari 2022.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Dan zie ik u graag bij mijn groepslessen.


Mijn naam is Lisa Serna Rincon, 51 jaar en woonachtig in Lobith

Met mijn Latin ritme en meer dan 10 jaar ervaring met dansen ben ik hier instructeur. Ik verzorg met plezier Zumba, Buik billen benen en Zumba step bij NLG Lobith.

Ik hoop dat ik je enthousiast heb kunnen maken om een keer mee te doen met een les van mij.

Ik mijn vrije tijd houd ik van sporten, koken, schilderen, reizen en leuke feestjes organiseren.