Home / Team

Team

Maak kennis met ons enthousiaste team!

Maak gerust gebruik van de mogelijkheid om naar onze teamleden toe te stappen met al je vragen en/of problemen. Wij zijn hier allemaal om jou te helpen op het gebied van fitness en zwemlessen.

De overige teamleden zullen binnenkort op deze pagina geïntroduceerd worden.


Ik ben Tim Schenning, 35 jaar oud woonachting in ‘s-Heerenberg. Sinds september 2018 ben ik eigenaar, personal trainer en zweminstructeur bij NLG Lobith.

Fitness

Als personal trainer probeer ik het beste uit mensen te halen. In je hoofd een doel voor je zien en deze bereiken, daar doe ik het voor! Als fervent marathon loper weet ik dat het lichaam zich aanpast aan je doelstellingen. Dit laat ik je graag zien bij onze uitdagende personal trainingen! Naast hardlopen beoefen ik ook Fitness en zwemmen als sport. Bij NLG maak ik van mijn passies mijn werk. Samen met een fantastisch team bouw ik verder aan onze droom om NLG Lobith als een hypermodern multifunctioneel sportcentrum op de kaart te zetten!

Zwemmen

Volgens de filosofie ‘spelenderwijs technisch zwemmen’ leren we de kinderen op een uitdagende manier de diverse zwemslagen aan. We proberen de kinderen al in een vroeg stadium te laten zwemmen met zo weinig mogelijk drijfmiddelen. Dit is mogelijk bij NLG omdat de ervaren instructeurs lesgeven vanuit het water. Mijn opleiding heb ik met veel plezier gevolgd bij het NBZ en onlangs ben ik met lof geslaagd. Naast zwemonderwijs en personal training houd ik me bezig met management en marketing bij NLG Lobith.

Benieuwd naar NLG? Het lijkt me erg leuk om met je kennis te maken in ons multifunctionele sportcomplex! Dus kom gerust eens langs!


Ik ben Jimmy Veerink, ik ben 28 jaar oud en woon in Didam.

Al meer dan acht jaar geef ik zwemles. Momenteel geef ik zelf veel zwemlessen en ben ik verantwoordelijk voor alle randzaken rondom de zwemlessen. Hierbij kun je denken aan inplannen van kinderen, afzwemmoment organiseren en zorgen dat de kwaliteit van de zwemlessen goed zijn.

Wat vind ik nu zo belangrijk aan zwemles?
Bij mij staat plezier voorop! Door middel van plezier leer je het snelst. Belangrijk vind ik dat je tijdens het plezier maken duidelijkheid en structuur hebt, zodat kinderen weten wat ze moeten doen en waar ze aan toe zijn.

Naast plezier is techniek erg belangrijk. Als de technische goed kunnen zwemmen, kunnen ze zich sneller redden in het water. Ik ben altijd rond het bad te vinden dus kom gerust langs voor een praatje of om de vorderingen van uw (klein)kind te bespreken!


Ik ben Ingrid Koenders, ben 62 jaar oud. Sinds maart 2021 ben ik in dienst bij NLG Lobith.

Bij zwembad ‘de Hoevert’ in Didam heb ik 42 jaar gewerkt als all-rond zwemonderwijzer. Mijn grootste uitdaging ligt bij het zwemles geven aan kinderen. Elk kind is verschillend, en heeft een andere benadering nodig, zeker het kind met een beperking. Hier in Lobith voel ik me thuis omdat we hier de zwemlessen aanbieden op een speelse, uitdagende en een technisch goede manier. Ook geef ik elke dinsdagmiddag Therapeutisch Zwemmen.

Oefeningen aanbieden in warm water op een verantwoorde wijze aan mensen met fysieke klachten geeft mij veel voldoening.


Hoi hoi, ik zal me even voorstellen.

Ik ben Sabine Jansen Reintjes, 52 jaar jong en woon ook al die jaren in Herwen.

Sinds 2009 werk ik met heel veel plezier bij deze sportschool, die eerst Physique was en vanaf februari 2019 is overgenomen door NLG.

Dus heb al veel veranderingen meegemaakt hier en heb dus in al die jaren heel veel leuke mensen ontmoet. Wat mijn werk zo leuk maakt en waardoor ik hier altijd met veel plezier naartoe ga.

Ik hoop hier nog vele jaren te mogen werken.


Ik ben Twan Kraan, 21 jaar oud, woonachtig in Ulft en personal trainer en zwem instructeur bij NLG Lobith.

Ik verzorg hier de zwemlessen en aquarobics in het zwembad en de personal trainingen in de fitness. Zelf heb ik Sport & Bewegen gestudeerd aan het Graafschap College in Doetinchem. Verder werk ik nog bij Laco Terborg als Zweminstructeur. In mijn vrijetijd voetbal ik bij Ulftseboys 1 en fitness ik 4x in de week.


Ik ben Jamie Elbertsen, 20 jaar oud en ik heb eerst één jaar lang stage gelopen en ik ben nu sinds 1 augustus in dienst. Ik ben werkzaam als fitness instructeur en daarnaast doe ik werkzaamheden in de administratie.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld van R.K.P.S.C.

Hopelijk tot snel!


Ik ben Lyon de Keijzer, 38 jaar oud en geef al vanaf 2014 kickboksles, om gezondheidsreden beperk ik mezelf binnen NLG nu nog tot de personal training kickbokslessen.

Daarnaast heb ik binnen NLG Lobith een klein winkeltje met sportvoeding en sportkleding. Deze bevindt zich boven bij de MyCircle apparaten, kom eens een keertje langs!


Ik ben Rudy Willink, bijna 64 jaar en verantwoordelijk voor de machines die het zwemwater op kwaliteit moeten houden. Natuurlijk komen er ook andere technische taken kijken bij het sport- en zwemcentrum en ook daar zal ik dan voor zorgen.

Dat ik met een timmerdiploma ben begonnen en daarna veel heb geleerd van het kijken bij andere beroepen komt mij vandaag natuurlijk goed van pas. Ik ben eigenlijk alleen op vrijdag werkzaam hier bij NLG. De rest van de tijd werk ik als zzp-er in de keukenmontage en ook in samenwerking met Tonny Wageman als monteur in de automatisering van schuif- en draaideuren, tourniquets etc.

Jullie merken dat ik het dus prettig vind om zeer afwisselend werk te doen. Ik woon met Lea, mijn vrouw, in Zevenaar. In de geringe vrije tijd ben ik dan ook nog zwem en of duikinstructeur, dus in geval van nood kan ik dan invallen en verder rijd ik graag motor. Wanneer ik niet te vinden ben, zit of lig ik waarschijnlijk in een lekker warm land in de zee of op het strand waar ik het heel lang vol kan houden.

Sinds ik werkzaam ben voor NLG moet ik zeggen in een warm bad terecht te zijn gekomen, er is een geweldige fijne samenwerking en dat kan alleen als je fijne collega’s hebt. Ik zal hier dus niet zomaar verdwijnen.


Mijn naam is Elèny Sistakis, 18 jaar en ik kom uit Tolkamer.

Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij NLG Lobith begonnen als schoonmaakster en later een diploma reddingzwemmen gehaald. Ik zit ik het 2de jaar van mijn opleiding Sport en Bewegen op het Graafschap college.

Voor mijn keuzedeel lesgeven op muziek loop ik stage bij de groepslessen van Nicole.


Mijn naam is Roy Janssen, 23 jaar oud, woonachtig in Lobith en grafisch designer bij NLG Lobith.

Wat doe ik dan bij NLG? Ik zorg voor het drukwerk als flyers, posters, banners, krantjes etc. Maar ik houd me ook bezig met de sociale media, zowel foto als video.

Dit sluit perfect aan bij mijn opleiding Communicatie & Multimedia Design aan de Han in Arnhem. Buiten het werk om ben ik speler bij SV Babberich 1 en houd ik mij bezig met het produceren van muziek.