Home / Sportschool Rijnwaarden

Sportschool Rijnwaarden

Sportschool Rijnwaarden

Sporten bij een sportschool is de manier om je kracht, conditie of je mobiliteit te ontwikkelen. NLG wil daarom iedereen in de omgeving van Rijnwaarden voorzien een sportschool.

Sporten Rijnwaarden

Bij NLG de Boskuul sporten, is sporten op de nieuwste apparatuur van Matrix en Life Fitness. Met het ALL-IN abonnement sport je onbeperkt binnen de ruime openingstijden. Onze abonnementen beginnen al van slechts €24,95! Voor dit tarief sport je onbeperkt bij al onze vestigingen. Ook kun je voor dit bedrag gebruik maken van onze zwembaden en het wellness center NLG de Bronsbergen te Zutphen. Nou vraag je je vast af hoe wij dit alles kunnen bieden voor zo’n laag tarief. NLG staat voor het bieden van het totaalaanbod. Doordat wij hier ons hier op focussen zijn wij hier beter in geworden! Dit betekent niet dat wij inleveren op bepaalde gebieden. Zo hebben onze sportscholen een grote variëteit aan fitnessapparaten van onder andere Matrix.

Fitness Rijnwaarden

Zoals al eerder genoemd is maken wij gebruik van het merk Matrix en Life Fitness. Wij leveren niet in op kwaliteit en zijn hier ook trots op. In onze sportscholen vind je enkel moderne fitness apparatuur van hoge kwaliteit. Zo kun je bij onze vestiging te Lobith gebruik maken van een “incline” leg press, peck-deck machine, diverse ab-machines, smith-machine, squat-rack en compleet assortiment aan Dumbbells(tot wel 50kg per stuk) en nog veel meer. Kortom: alles wat jij nodig hebt om jouw spieren, uithoudingsvermogen, mobiliteit of kracht te ontwikkelen of te behouden.

Sportschool Rijnwaarden

Sportschool Rijnwaarden

Sportschool Rijnwaarden

 

Overige faciliteiten

Zoals te zien is in bovenstaande afbeelding zijn er bij onze sportschool in gemeente Rijnwaarden ook ruimschoots kluisjes aanwezig. Zo ben je er zeker van dat jouw kostbare eigendommen veilig zijn en heb je geen verdere zorgen.

Ps; Met ons ALL-in abonnement sport je onbeperkt voor €24,95 per maand bij van onze vestigingen. Ook kun je onbeperkt zwemmen en kun je zonder extra kosten gebruik maken van ons wellness center de Bronsbergen te Zutphen.

Lid worden