Home / Spinning

Spinning

Spinning

Spinning is een leuke groepsles om in groepsverband je conditie te verbeteren. Het fijne aan spinning is dat eenmaal je bezig bent het allemaal bijna vanzelf gaat. Spinning is voor iedereen!
Oud of jong, een beginner of een gevorderde, d.m.v. de weerstandsknop op de spinning bikes bepaal jij de weerstand. De voordelen van spinning zijn onder andere een veel hogere vet verbranding en een toename in conditie en uithoudingsvermogen. Let op: bijwerkingen van spinning zijn een strak lichaam, je fitter voelen en ondernemender worden!

Spinning bij NLG

NLG Cycle

Spinning, ook wel NLG Cycle is een effectief fietsprogramma waarbij je plaats neemt op een spinningbike. Deze spinningbike heeft het uiterlijk van een racefiets en is voorzien van een vliegwiel van 14 kilo. Dit vliegwiel stopt niet gelijk na stoppen met trappen. Hierdoor beland je in een flow waardoor het voelt alsof bijna alles vanzelf gaat. Samen met de bekwame enthousiaste instructrices en de opzwepende muziek motiveer jij jezelf naar de fitter, strakker lichaam met meer conditie.

Spinning

Meer groepslessen

Naast NLG Cycle (ook wel Spinning) kun je bij NLG deelnemen aan heel veel andere groepslessen! Denk aan Zumba, Steps, Streetdance, Yoga en nog veel meer! Groepslessen zitten volledig inbegrepen bij ons ALL-IN abonnement. Met ons ALL-IN abonnement sport én zwem jij onbeperkt bij 5 vestigingen. Ook kan je met ons ALL-IN abonnement genieten van Wellness bij onze vestiging te Zutphen.

Benieuwd ernaar of er vestigingen bij jou in de buurt een NLG vestiging gevestigd is?

NLG Lobith NLG de Brink NLG Wierden Lifestyle center Oldenzaal NLG de Bronsbergen