Home / Samenwerking / Kenneth Meyer Businesscoach

Kenneth Meyer Businesscoach

 

 

Over mij

Als coach en ondernemer bedien ik verschillende klanten. Van ZZP’ers tot ondernemers met een klein team. Het wordt vaak als prettig ervaren wanneer er iemand met ervaring en de juiste vaardigheden betrokken is en vanaf de zijlijn mee kan kijken, om zo een helikopterview te creeëren en duidelijkheid te verschaffen voor de ondernemer en het team. Van idee en doelstelling tot uitvoering en realisatie. Samen met de ondernemer gaan we de uitdaging aan.

Startershulp

Voor en tijdens het ondernemerschap is het van essentieel belang dat u goed weet wat, waarom en voor wie u wat wilt gaan doen. Naast dat dit belangrijk is voor de loop van uw onderneming, is dit een uiterst belangrijk element om uw (online) identiteit te bepalen. Zonder een duidelijke, eigen identiteit en mentaliteit gaat het een erg lastige uitdaging worden om u goed te positioneren in de ondernemerswereld en in uw actieve werkveld.

Ontwikkeling

De term ontwikkeling valt hier op te delen in twee verschillende ‘paden’. We hebben te maken met de ‘zakelijke ontwikkelingen’ en de ‘persoonlijke ontwikkelingen’. Deze ontwikkelingen hebben te maken met uw onderneming en u als ondernemer.  We kijken dan naar strategie en (persoonlijke) groei. Aan de kern van dit alles liggen persoonlijke wensen en zakelijke doelen. Deze maken we inzichtelijk en vormen een leidraad voor de complete ontwikkeling.

Coaching

De coaching is écht gefocust op mentale welzijn, bewustwording, kracht en denkvermogen. Het coachen van de juiste mindset. Het trainen van het probleemoplossend vermogen. De verhouding leren kennen en beheersen tussen gedachten en emoties. Mogelijke denkfouten (h)erkennen en leren om die voor te zijn en zo te voorkomen. Het motiveren, stimuleren en boosten van uw team en natuurlijk het motiveren en stimuleren van uzelf.

 

Contactinformatie
Kenneth Meyer
www.kennethmeyer.nl
info@kennethmeyer.nl
Facebook:
https://www.facebook.com/kennethmeyernl/
Twitter:
https://twitter.com/KennethMeyernl
LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/kennethmeyernl/
YouTube:
youtube.com/@kennethmeyernl