Home / Nieuws en mededelingen / Nieuwsbrief 8 augustus

Opening 24/7 Fitness

Op 8 augustus 2022 is het zover! De opening van onze 24/7 Fitness. Vanaf deze datum zal het mogelijk zijn om met het 24/7-abonnement dag en nacht te komen sporten bij NLG Lobith. 365 dagen in het jaar heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze faciliteiten. 

Aanmelden voor het gebruik hiervan kan op deze pagina of aan de balie bij ons sportcentrum. 

Veiligheid voorop 

In de aanloop naar de lancering van onze 24/7 Fitness is er hard gewerkt om nieuwe veiligheidsmaatregelen te treffen in en rondom ons gebouw. Zo zijn er nieuwe automatische deurknoppen om in en uit het gebouw te komen, is er een speciaal veiligheidsbord in de fitnesszaal komen te hangen en deze is voorzien van een AED en mobiele noodmelders. 

Buiten de reguliere openingstijden om, zal de toegang tot het zwembad en de bovenverdieping afgesloten zijn met nieuw geplaatste rolluiken. Het is dus enkel mogelijk om gebruik te maken van onze benedenverdieping en de apparatuur die daar beschikbaar is. 

Graag een beeld bij de nieuwe ontwikkelingen? Bekijk een van onze laatste post over de 24/7 Fitness van onze socials. 

Wat gaat het u kosten? 

Om gebruik te kunnen maken van het 24/7 Fitness betaalt u €4,99 bovenop uw huidige abonnement + een eenmalig bedrag van €14,99. Deze kosten zullen tegelijktijdig worden afgeschreven met uw huidige abonnement maar wel apart. Schrik dus niet als er meerdere afschrijvingen te zien zullen zijn, dit zal dus voor uw abonnement én de 24/7-addon zijn. 

Mochten er tussentijdse vragen ontstaan, kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers om informatie op te vragen. Per mail/telefonisch contact met ons opnemen is uiteraard ook mogelijk.

MyCircle Training 

Sinds november 2021 staat bij NLG het nieuwe MyCircle concept! Deze vorm van cirkel training passen de toestellen zich automatisch aan afhankelijk van uw krachtniveau. Hierdoor is deze vorm van training uitermate geschikt voor als je blessures hebt of voor degene met minder ervaring in fitness. 

MyCircle bestaat uit een cirkel van acht verschillende krachttoestellen waarop telkens één minuut getraind wordt. Per krachttoestel worden telkens twee tegenoverliggende spiergroepen getraind. Lees hier het succesverhaal van Esther Wismans.

In 27 minuten ben je de hele cirkel rond en heb je een complete training achter de rug waarbij je al je spiergroepen én cardio hebt getraind! Meld je voor meer informatie bij de balie. Of meld je aan via www.mycirclefitness.com 

Personal Training

Wat is jouw sportieve doel? Daar gaan wij mee aan de slag! Voor de één is individueel trainen de oplossing om lekker in conditie te blijven en de eigen gestelde doelen te behalen, waar de ander daar graag persoonlijke begeleiding bij heeft. 

Bij NLG Lobith hebben wij speciaal opgeleide trainers die graag met jou aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken. Hierbij krijg je Personal Training (1-op-1) of Duo Training (1-op-2). 

Interesse in Personal Training? Meld je aan voor een vrijblijvende eerste kennismaking! 

Nieuwe tarieven per 1/9/2022 

Per 1/9/2022 zijn we genoodzaakt om nieuwe tarieven in te voeren. Dit gezien de langere duur van de hogere energiekosten. Een kuub gas kost per 29/7/2022 meer dan €2,- per kuub zonder belastingen. Waar vorig jaar juli gas nog rond €0,30 per kuub kostte. Met een gemiddeld verbruik van 5000 m3 per maand heeft dit grote gevolgen voor NLG Lobith. Daarom is destijds ook de energietoeslag ingevoerd.  

De energietoeslag komt met de invoering van de nieuwe tarieven te vervallen. De tarieven zijn per 1/9/2022 als volgt: 

Link naar nieuwe tarieven