Home / Nieuws en mededelingen / Nieuwsbrief 27 december

Update 27 december: Buitengym open en mogelijkheid om materialen te lenen

We zijn inmiddels alweer een week door de strengere lockdown heen, een periode die toch enigszins als verrassing kwam. Wij zien sporten als een essentie en daarom zijn wij druk bezig om met gepaste oplossingen te komen voor de leden.

Open Gym
Tijdens de vorige lockdown hebben wij gebruik gemaakt van een open gym op het achterterrein van NLG Lobith. Ook nu hebben wij ervoor gezorgd dat deze week een nieuwe tent met fitnessmaterialen te vinden is. Hier kunnen onze leden gebruik van maken door via de NLG app een tijdsblok te reserveren, hetzelfde geldt voor de leden die gebruik maken van personal training. Het fitnessen zal in tweetallen plaatsvinden en zo hebben wij de tent dan ook ingericht. Voor ieder wat wils, cardio én kracht kunnen weer uitgevoerd worden op locatie.

Groepslessen
Onze groepslessen faciliteren wij de komende periode via Facebook Live. Deze functie sluit goed aan bij de bekendheid van het platform onder onze leden. We hebben een besloten Facebookgroep aangemaakt genaamd ‘NLG Lobith Groepslessen’. Deze is te vinden bij de algemene Facebookpagina van NLG Lobith. Als lid kun jij aanvragen lid te worden om vervolgens, wanneer de lessen aanvangen, een melding op je elektronische device te ontvangen. Zo ben je altijd op de hoogte wanneer een les plaatsvindt. Daarnaast zullen de live lessen na afloop binnen de besloten groep teruggekeken kunnen worden. Handig als je dus even niet bij de desbetreffende les kunt zijn.

Zwemlessen
Zoals de huidige situatie, zullen de zwemlessen nog steeds doorgaan. We zijn blij dat dit vanaf de lockdown al toegestaan was en wij willen ook de ouders bedanken voor het feit hoe zij, ook bij ons, met de situatie omgaan.

Schoonmaak
Binnen het team van NLG Lobith zullen wij weer aan de slag gaan met grote schoonmaakwerkzaamheden. Dit betekent dat wanneer de lockdown eindigt, ons pand weer spik en span zal zijn om de sporters in te kunnen ontvangen.