Home / Nieuws en mededelingen / Nieuwsbrief 20 december

Update 20 december: Fitnesscentrum binnen gesloten en zwembad alleen geopend voor zwemlessen

Wij vinden het super jammer maar we hebben net zoals jullie van de overheid te horen gekregen dat vanaf zondag 19 december de sportscholen tot en met 14 januari de deuren moeten sluiten.

Wij zagen deze lockdown dit keer niet aankomen. We hadden hier niet op gehoopt en snappen dat dit heel vervelend voor u is.

Voor nu hebben wij tijd nodig om de beste opties voor u uit te werken en snel te schakelen om dit te realiseren. Wij vragen daar uw begrip voor. Dat betekent voor nu het volgende:

Buitenfitness

We gaan wederom een tent plaatsen achter op het terrein bij NLG Lobith. Hier komen een aantal Fitness Apparaten te staan. Mocht de lockdown langer duren dan 14 januari dan zal deze buitengym eventueel verder worden uitgebreid zoals jullie van ons gewend zijn. Dat betekent dat wij zo snel mogelijk weer gaan opstarten met een kleinschalige buitengym.

De leden met een fitness abonnement kunnen vrij trainen op reservering in tweetallen zodra wij hier klaar voor zijn. De leden met een Personal Trainingspakket kunnen buiten hun Personal Training voortzetten. Deze PT sessies en vrije trainingen zijn binnenkort te boeken via onze app.

Groepslessen

We gaan online wederom groepslessen aanbieden.

Deze groepslessen worden via Skype aangeboden. Voor de groepslessen zal een speciale uitleenservice worden opgezet. Meer informatie hierover volgt nog. Het rooster voor de groepslessen zal online worden gezet zodra deze klaar is.

Zwemlessen

Het goede nieuws is dat de zwemlessen gewoon worden voortgezet!
De enige wijziging dat het publiek niet langer binnen mag kijken en de douches niet meer gebruikt mogen worden. Wel mogen ouders de kinderen blijven omkleden in de kleedruimtes en kunnen de ouders buiten kijken.

AquaSports en recreatief zwemmen

Helaas komen de Aquasports zoals de AquaRobics, de AquaZumba en het recreatieve banen zwemmen tijdelijk te vervallen. Hopelijk kunnen we u 15 januari weer in ons fijne zwembad ‘de Boskuul’ verwelkomen!

Goede voornemens 2022

NLG Lobith hoopt dat de maatregelen van tijdelijke aard zijn. Als sportcentrum hopen we u 15 januari weer te verwelkomen zonder beperkingen. Zodat we iedereen weer kunnen helpen met de goede voornemens van 2022. Jullie horen snel weer van ons, bedankt voor jullie begrip.