Home / Nieuws en mededelingen / Nieuwsbrief 14 januari

Heropening Sportcentrum NLG Lobith per 15 januari 2022

Op vrijdag 14 januari heeft NLG Lobith het goede nieuws gekregen dat ze weer open mogen voor zowel de Fitness als het zwembad. Ook zal er geen avondklok meer zijn waardoor NLG Lobith weer terug kan naar ons normale rooster.

NLG Lobith is verheugd om de deuren weer voor u te openen. Om dit te vieren is de fitness op zaterdag 15 januari open vanaf 7:00 uur tot 18:00 uur. Het zwembad zal weer open gaan op 17 januari dit in verband met de zwemlessen die in het weekend worden gegeven.

 

Voorwaarden
Dit is natuurlijk geweldig nieuws. Bij het heropenen van onze sportschool moeten wel de richtlijnen van de overheid worden opgevolgd. Denk hier bijvoorbeeld aan het tonen van uw QR-Code en het dragen van een mondkapje in de hal en kleedkamers van het zwembad.

Openingstijden

De openingstijden zullen als volgt zijn:

Ma t/m Do         08:00 – 22:00 uur

Vrijdag                 08:00 – 21:00 uur

Zaterdag             08:00 – 14:00 uur

Zondag                 09:00 – 14:00 uur

 

Groepslessen

Groepslessen zullen ook weer plaats vinden op de normale tijden. Het rooster is te vinden op onze website. De groepslessen starten ook vanaf 15 januari.

Zwembad

Het zwembad zal per 17 januari weer open gaan voor recreatief zwemmen, aquasporten en ander zwemactiviteiten. Graag vragen wij u om u zelf wel aan te melden voor de aquasporten via de NLG app.

Zwemschool NLG update

Vanaf 24 januari zullen de zwemlessen weer op de normale tijden plaats vinden. In de loop van volgende week krijgt u van ons hier een bericht over. Helaas is eerder niet mogelijk in verband met het inplannen van alle lessen. Ouders mogen niet binnen in onze accommodatie kijken naar de zwemles. Wel is er mogelijkheid om vanaf buiten de zwemles te volgen.

 

Indexatie

Het was een jaar met veel uitdagingen mede veroorzaakt door de corona pandemie. Wij willen u bij deze informeren over de nieuwe tarieven als gevolg van de indexatie. Deze kunt u hier op onze website vinden. De tarieven voor de incasso’s worden in 2022 per 4 weken geïncasseerd omdat diensten zoals Zwemles en Personal Training per week worden aangeboden.

In 2021 heeft NLG Lobith en Zwemschool NLG doelbewust besloten om geen indexatie toe te passen vanwege de corona crisis. In het huidige jaar is dit echter wel noodzakelijk gezien de enorm gestegen gas- en elektraprijzen en de hogere kostenontwikkeling van overige kosten.

Wij rekenen op uw begrip voor deze noodzakelijke prijswijzigingen en kijken er naar uit om jullie te ontvangen in onze accommodatie. De opening van de sportschool is voor velen een mooie kans om de gezonde en sportieve levensstijl weer op te pakken!