Home / Groepslessen / Jumping Fitness

Jumping Fitness

Vol trots en enthousiasme bieden wij Jumping Fitness aan bij NLG Lobith. Zie onderstaand en op het groepslesrooster, de tijden wanneer jumping fitness wordt aangeboden.

Wat maakt Jumping Fitness zo uniek?

 • Effectieve calorieverbranding

  Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werken, veel meer dan bij vergelijkbare duursporten. Jumping Fitness is duidelijk effectiever dan joggen voor het lichaam en het ontlast bovendien de gewrichten.

 • Efficiënte training

  Buik, benen, billen – Jumping Fitness maakt je hele lichaam stevig. Gelijktijdig verbeteren de dynamische oefeningen het uithoudingsvermogen en helpen rugproblemen te voorkomen.

 • Perfect tegen stress

  Jumping Fitness maakt je gelukkig, want tijdens de work-out komen endorfines vrij! Waarom dat zo is? Omdat Jumping Fitness een intensieve training op energieke muziek biedt en gelijktijdig een geweldige teamgeest creëert.

 • Geschikt voor iedereen

  Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben! Sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snelle succeservaringen.