Home / Gelrepas

Gelrepas

Omdat wij van mening zijn dat iedereen moet kunnen sporten, ongeacht het inkomen, kun je bij NLG Lobith sporten en zwemlessen volgen met de Gelrepas.
De Gelrepas is een initiatief vanuit de gemeente die een ieder die een bijstandsuitkering ontvang van de gemeente in staat stelt om met korting deel te nemen aan diverse sportieve activiteiten, maar ook culturele activiteiten of een dagje weg. De Gelrepas kan gratis worden aangevraagd bij de Gemeente.

Bij NLG Lobith kun jij met de Gelrepas terecht voor zowel zwemlessen als een All-In jaarabonnement.

  • Gelrepas houders (t/m 18 jaar) kunnen een All-In jaarabonnement/zwemles abonnement afsluiten waarbij de vergoeding maximaal €225,- per jaar bedraagt.
  • Voor Gelrepas houders van 18 jaar en ouder wordt 50% van de jaarkosten vergoed (met een maximale vergoeding van €225,-).

Let op! Deze vergoeding geldt voor maximaal één lidmaatschap per jaar.

Voor zwemlessen- Diploma A & B, bestaat er een tegemoetkoming vanuit de gemeente Zevenaar. Ouders met een beperkt inkomen kunnen hier een kindpakket aanvragen. Daarnaast kunnen zij een extra bijdrage krijgen via Stichting Leergeld. Deze tegemoetkomingen zijn aan te vragen naast de Gelrepas, specifiek voor zwemlessen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je door naar de gemeente Zevenaar of loop even langs de balie bij NLG Lobith, onze collega’s vertellen je graag meer!