Home / Fitness / Personal Training

Personal Training

Wat is jouw sportieve doel? Daar gaan wij mee aan de slag!
Voor de één is individueel trainen de oplossing om lekker in conditie te blijven en de eigen gestelde doelen te behalen, de ander heeft daar graag persoonlijke begeleiding bij.

Bij NLG Lobith hebben wij speciaal opgeleide trainers die graag met jou aan de slag gaan om jouw doelen te bereiken.
Hierbij krijg je Personal Training (1-op-1) of Duo Training (1-op-2)

ALL-IN Personal

Vanaf 1 mei 2021 zijn wij bij NLG Lobith gestart met het NLG Personal Training traject. Hiermee ga je samen met een van onze personal trainers aan de slag om je doelen te bereiken. Met name als je het lastig vindt om de juiste oefeningen te doen die bij jouw lichaam passen is het fijn om dit samen met een trainer te doen.

Zo bespaar je tijd en moeite en is het volgen van Personal Training ook goed voor educatie op het gebied van voeding. Onze trainers hebben speciale schema’s die je op weg kunnen helpen bij het volgen van een bijpassend voedingsplan!

NLG Personal Training kun je gebruiken om doelgericht resultaat te boeken.

Tijdens de 1-op-1 of 1-op-2 begeleiding (Personal Training (PT) sessies van 45 minuten) gaan wij uiteraard fysiek aan de slag, maar worden ook andere onderwerpen besproken. Denk aan voeding, je mindset, de rust die je neemt.

Kortom alles wat op orde moet zijn om jouw doel te bereiken.

Tarieven Personal Training

Personal Training (PT)

  • Personal Training Flex – €99,99 per 4 weken
  • Personal Training Jaar – €79,99 per 4 weken

Starten met trainen

Wil jij graag starten met Personal Training? Dan kan je een afspraak bij ons plannen.
Dit kan door je gegevens achter te laten via onze website (wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op) of door op locatie een trainer aan te spreken die een afspraak voor je inplant.

Meld je nu aan!