Home / De Bronsbergen

De Bronsbergen

logo de Bronsbergen

Met het NLG ALL-IN abonnement kun je gebruik maken van ons Wellness Center de Bronsbergen in Zutphen. De Bronsbergen Zutphen is een compleet Wellness Center waar je kunt genieten van een compleet aanbod aan sauna faciliteiten, mee kunt doen met de opgietingen, kunt genieten van heerlijke gerechten in ons restaurant en in ons Beauty Center een behandeling kunt bijboeken. Natuurlijk genieten is op zijn plaats bij de Bronsbergen. Door de kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht is elk bezoek aan Wellness Center de Bronsbergen een ultieme ervaring van ontspanning, culinair genieten en beauty. Met het NLG ALL-IN abonnement kun je van maandag t/m donderdag gratis gebruik maken van ons Wellness Center de Bronsbergen, van vrijdag t/m zondag kun je voor 50% korting naar ons Wellness Center, mits je binnen een bepaalde postcode woont. Bekijk de voorwaarden onderaan de pagina.

Een dagje heerlijk ontspannen in Zutphen!

Voor een aangenaam en ontspannen verblijf is Wellness Center de Bronsbergen de ultieme plaats om een heerlijke wellness dag te ervaren. Kijk op www.debronsbergen.nl voor het hele aanbod en alle arrangementen.

_99b1127l99b1175

l99b9850ltp_0314

De voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van uw gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen gelden de volgende voorwaarden:

  • Gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen is bij een geldig all-in jaarabonnement van een NLG vestiging en op vertoon van jouw lidmaatschapspas van een NLG vestiging bij Wellness Center de Bronsbergen.
  • Het gratis toegang tot Wellness Center de Bronsbergen geldt op maandag tot en met donderdag.
  • Op vrijdag, zaterdag, zondag en alle feestdagen ontvang je 50% korting op de sauna dag-entree bij Wellness Center de Bronsbergen.
  • Tijdens de gehele Kerst- en Krokus (carnavals)vakantie ontvang je 50% korting op de sauna dag-entree bij Wellness Center de Bronsbergen.
  • Vooraf reserveren is gewenst, hierbij geldt: vol = vol.
  • Het abonnement van een NLG vestiging is persoonsgebonden en daarmee ook de toegang tot Wellness Center de Bronsbergen. Dit is niet overdraagbaar.
  • De gratis toegang dan wel 50% korting op de sauna dag-entree op grond van jouw all-in jaarabonnement geldt niet in combinatie met andere acties van Wellness Center de Bronsbergen.
  • De gratis toegang dan wel 50% korting geldt alleen voor leden woonachtig in de postcodes 6900 tot en met 6917, (gedeelte gem Zevenaar), de postcodes 4644, Emmerich am Rhein Duitsland, en de postcodes 7037 Beek en 7039 Stokkum.
  • Bij een bezoek aan Wellness Center de Bronsbergen dien je je te houden aan de geldende (huis)regels.