Home / Corona

Corona

Vanwege deze nieuwe maatregelen zullen we de openingstijden aanpassen, dit houdt in dat we doordeweeks eerder open gaan en in het weekend langer open blijven!

Dit zijn de openingstijden van 28 november t/m zondag 19 december:
Ma t/m za: 07:00 – 17:00 uur
Zondag: 08:00 – 17:00 uur

Naast deze vervroegde openingstijden zal NLG Lobith er uiteraard alles aan doen om zoveel mogelijk aan te bieden voor onze leden binnen deze openingstijden!

• Zo zullen er extra groepslessen komen in de weekenden, ochtenden en middagen.
• Voor de recreatieve zwemmers zal het zwembad elke doordeweekse dag open zijn van 7:00 tot 12:00 uur.
• Er worden extra AquaSports lessen aangeboden in de ochtend.
• De zwemlessen die na 17:00 plaatsvinden verschuiven we naar de zaterdag en zondag!


NLG Lobith snapt en respecteert dat niet iedereen gevaccineerd wil worden. Echter verplicht de overheid handhaving van de vaccinatiebewijzen en zullen wij bij binnenkomst vragen om uw QR-code.

Wanneer je als lid (nog) niet in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs  is het ook mogelijk je lidmaatschap vanaf zaterdag 6 november tijdelijk te bevriezen.

Dit kan via onderstaande link. Als je je abonnement bevriest betaal je geen lidmaatschapsgelden in de periode dat een QR-code vereist is.

 

Let wel op!

Heeft u covid-19 gerelateerde klachten, blijf dan thuis en houdt de richtlijnen van het RIVM en de overheid in acht. Dit voor jouw eigen veiligheid en gezondheid maar ook zeker voor die van medesporters bij NLG Lobith.

 

Vul onderstaand formulier in om uw abonnement tijdelijk te bevriezen.

NLG Lobith lidmaatschap bevriezen