Home / BRN

BRN

Welkom bij onze BRN-les! BRN staat voor Body, Reshape & Nutrition en deze workout is ontworpen om je hele lichaam te versterken en te vormen, in combinatie met tips en advies op het gebied van voeding.

Onze les begint met een energieke en uitdagende warming-up om je hartslag omhoog te krijgen en je klaar te maken voor de rest van de workout. Daarna gaan we aan de slag met een combinatie van oefeningen die gericht zijn op het versterken van je spieren en het verbranden van vet.

We combineren kracht- en cardio-oefeningen om je stofwisseling te stimuleren en je lichaam in een vetverbrandende modus te zetten. Onze ervaren instructeur zal je door elke oefening heen begeleiden en je motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Tijdens de les word je ook voorzien van nuttige informatie over gezonde voeding en lifestyle keuzes die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Dit maakt de BRN-les een complete workout, die niet alleen gericht is op fysieke fitheid, maar ook op het bevorderen van een gezonde geest en lifestyle.

Dus, als je op zoek bent naar een complete workout, die niet alleen gericht is op fysieke fitheid, maar ook op een gezonde levensstijl, sluit je dan aan bij onze BRN-les! Je zult versteld staan van de resultaten die je kunt behalen met regelmatige deelname aan deze uitdagende workout.