Home / Booty

Booty

Welkom bij onze Booty-les! Tijdens deze workout leggen we de nadruk op het versterken en vormgeven van je bilspieren, ook wel bekend als de “booty”.

Onze les begint met een warming-up om je lichaam voor te bereiden op de intensieve oefeningen die komen gaan. Vervolgens gaan we aan de slag met een combinatie van oefeningen zoals squats, lunges, deadlifts en hip thrusts, die gericht zijn op het opbouwen van spierkracht en het vormen van mooie, ronde billen.

Onze ervaren instructeur zal je door elke oefening heen begeleiden en je helpen om de juiste techniek en houding aan te nemen, zodat je het maximale uit elke beweging kunt halen.

Tijdens de les kun je op je eigen niveau werken en de intensiteit aanpassen om het voor jou uitdagend te maken. Na de workout zul je voelen dat je hard hebt gewerkt en trots zijn op wat je hebt bereikt.

Dus als je op zoek bent naar een geweldige manier om je bilspieren te versterken en te vormen, sluit je dan aan bij onze Booty-les! Je zult versteld staan van de resultaten die je kunt behalen met regelmatige deelname aan deze workout.