Home / Aquasport Lobith

Aquasport Lobith

Aquasport Lobith

AquaFit NLG Lobith

Mensen willen tegenwoordig op steeds andere manieren maar vooral ook leukere manieren fit worden.
Ook is de kans op of het hebben van blessures een factor die meespeelt bij het kiezen van een activiteit

Aquasport oftewel AquaFit of AquaRobics is de uitkomst voor veel mensen
NLG de Boskuul biedt naast de mogelijkheid tot zwemmen, fitness en reguliere groepslessen maar ook Aquasport in de omgeving van de achterhoek aan. Hierbij kun je denken aan MBvO en NLG Aqua.

Wat is AquaSport?

AquaSport is een combinatie van bewegen, ritme, melodie en water. Voeg hier het idee van een groepsles aan toe en je hebt het perfecte concept, om zonder veel risico op blessures, op een leuke manier fit te worden. AquaSport (Ook wel AquaFit, Aquarobics) is geschikt voor iedereen. Iedereen beweegt op zijn eigen niveau. Daarnaast heeft NLG de Boskuul te Lobith ook ruime tijden als het gaat om recreatief zwemmen.

AquaSport Lobith

MBvO

MBvO bij NLG Lobith de Boskuul betekent letterlijk ‘meer bewegen voor ouderen’. Het doel van deze AquaSport is op een leuke manier je conditie te verbeteren waarbij gezelligheid en sociaal contact centraal staan. Het is van vitaal belang om als ouderen goed in beweging te blijven. Doordat je in het water staat word je gedragen waardoor vallen niet mogelijk is. Hierdoor werkt MBvO ontspannend en ondersteunend bij het herstel van blessures aan gewrichten, spieren en pezen.

Bij NLG Lobith sport jij voor een zeer lage prijs. Voor slechts €24,95 per maand heb jij al een ALL-IN abonnement. Naast dat jij voor deze prijs onbeperkt gebruik kunt maken van onze sportschool, kun je voor deze prijs ook gebruik maken van recreatief zwemmen, Aquasports én Wellness bij onze vestiging in Zutphen.

Waar wacht je nog op? Word lid van NLG Lobith en maak direct gebruik van al onze faciliteiten!

Lid worden