Home / AquaRobics Lobith

AquaRobics Lobith

AquaRobics Lobith

AquaRobics

AquaRobics is een verzamelnaam voor lessen die in het water en in groepsverband worden gegeven. AquaRobics is een manier om het hele lichaam in beweging te krijgen. Zowel grote spiergroepen in het boven- als onderlichaam worden optimaal gebruikt. NLG Lobith wil iedereen in de omgeving van gemeente Rijnwaarden voorzien naar de behoefte aan AquaRobics

AquaRobics NLG Lobith

Bij NLG Lobith werken we met vaste avonden voor de verschillende aquasportlessen. Onder Aquasport bij NLG Lobith kennen we onderdelen als NLG Aqua, AquaRobics, MBvO etc. De combinatie van water, bewegen en dans is de perfecte combinatie om gezelligheid en fitheid te creëren. Iedereen kan bij onze lessen op zijn of haar eigen manier niveau meedoen.

MBvO

MBvO; ook wel “meer bewegen voor ouderen is een groepsles identiek aan AquaRobic, alleen is MBvO specifiek gericht op senioren.

AquaRobics

Voordelen AquaRobics

AquaRobics bevat veel voordelen. Ten eerste en belangrijkste komt je lichaam in beweging. De beweging i.c.m. de weerstand van het water zorgt ervoor dat grote spiergroepen in het boven- als onderlichaam optimaal worden gebruik. Doordat jouw spieren hard aan het werk zijn ontwikkelen ze ook. Hierdoor wordt je leniger, sterker maar ook sneller. Niet alleen jouw spieren profiteren hiervan; door de opwaartse druk van het water is de belasting is ook minimaal voor je gewrichten, waar je dus ook van profiteert. Ook is het voordeel van een groepsles in het water dat de temperatuur van het water positief jouw eigen temperatuur kan beïnvloeden. Hierdoor heb je geen last van stijve spieren omdat ze lekker soepel blijven.

Bij NLG Lobith sport jij voor een zeer lage prijs. Voor slechts €24,95 per maand heb jij al een ALL-IN abonnement. Naast dat jij voor deze prijs onbeperkt gebruik kunt maken van onze sportschool, kun je voor deze prijs ook gebruik maken van recreatief zwemmen, Aquasports én Wellness bij onze vestiging in Zutphen.

Waar wacht je nog op? Word lid van NLG Lobith en maak direct gebruik van al onze faciliteiten!

Lid worden