Home / 24/7 Fitness

24/7 Fitness

Op 8 augustus 2022 heeft NLG Lobith de 24/7 fitness gelanceerd. Met meer dan 230 leden die gebruik maken van deze add-on is dit een groot succes! De kosten bedragen €4,99 per 4 weken inschrijfkosten voor de 24/7 add-on zijn verlaagd naar €9,99.

Met de add-on kunt u 365 dagen in het jaar heeft gebruik maken van onze faciliteiten. Ook tijdens de feestdagen waarbij NLG Lobith voor reguliere leden beperkt geopend is kunt u onbeperkt sporten!

Veiligheid 24/7 Fitness

Om de veiligheid bij het gebruik van de 24/7 te waarborgen zijn er melders en telefoons in de zaal en in de kleedkamers geplaatst. Deze melders kunnen aan de zijkant worden ingedrukt zodat er alarm wordt geslagen naar de meldkamer. De meldkamer kan met de camera’s op locatie meekijken en zal bellen naar de telefoons om te communiceren met mensen op locatie. De meldkamer kan ook hulpdiensten inschakelen indien nodig.

 

Aanvragen 24-7 Fitness

Vraag hier uw 24/7 Fitness toegang aan. Met deze gegevens weten wij dat u gebruik wilt maken van deze service. De vervolgstap zal zijn dat op locatie alle overige gegevens genoteerd en de handtekening voor voltooien gezet zal worden. Let op! Er zijn momenteel maar een beperkt aantal plaatsen voor het 24/7 sporten. Wees er dus snel bij! U gaat tevens akkoord met onze Algemene Voorwaarden, deze zijn onderaan onze website door te lezen.